Onze Cloud diensten


De "Cloud"

Cloud diensten zijn alle diensten/oplossingen die buiten de deur ergens op het internet aanwezig zijn.

Dit kan uw data zijn die  bereikbaar is vanaf elke werkplek die aan het internet is gekoppeld, maar ook programmatuur (tegenwoordig "apps") die op wat voor een manier ook te gebruiken is via die zelfde internet verbinding

Hier begint al gelijk de eerste uitdaging: waar staat uw data  en onder welke wetgeving valt het. (wat gebeurt er bij een conflict/ faillissement met uw data.) Hoe veilig is de verbinding of hoe makkelijk is het om uw data te "bekijken"?!

 

Wij gebruiken daarom uitsluitend Europese data diensten met de gebruikelijke wetgevingen. (bv. uw it-provider gaat failliet, in China bent u gewoon onmiddelijk al uw data kwijt, in Europa wordt er een vervangende IT-provider gezocht zodat u gewoon kan doorwerken.)

 

 

Onze cloud diensten:

Back-up:

Onze back-up dienst draait via internet, uw data wordt versleuteld verstuurd en versleuteld opgeslagen op een server in Europa.

NIEMAND kan zonder uw inloggevens bij uw back-up data!

 

Wij kunnen natuurlijk ook een back-up in huis installeren; deze vorm maakt bv dagelijks een back-up op een Usb-disk die u zelf in een kluis kunt bewaren.

 

Data:

Ook kunnen wij uw data in de cloud zetten. Op uw pc ziet u een extra drive-letter (bv R:\) en alles wat u hierin opslaat of veranderd wordt gesynced met alle computers (en evt mobiele apparatuur) die u toegang wilt geven.

Deze vorm heeft ook versie beheer wat betekend dat als u een document overschrijft (of per ongeluk een verkeerde naam geeft) u eenvoudig de vorige en juiste versie kunt terugzetten. Dit is dus eigenlijk is al een soort  van uitgebreide back-up.

 

Programmatuur:

Dit kunnen wij ook voor u regelen, uw software op een externe server zodat u zelf geen server meer nodig heeft met alle kosten die daarbij horen.

Aangezien er zoveel diverse mogelijkheden zijn (maar ook onmogelijkheden) zouden we dit graag in een persoonlijk (en vrijblijvend) gesprek willen bespreken met u.

 

 

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.